Mijn favoriete huidverzorging van de The Bodyshop

maandag 13 juli 2015


The Bodyshop is al jaren mijn favoriete winkel als het om douche- en huidverzorgingsproducten gaat. De producten van the body shop ruiken heerlijk, verzorgen mijn huid perfect en zijn daarnaast ook nog eens fair trade en dierproefvrij. Fijn om mezelf mee te verwennen dus, maar ook goed voor de rest van de wereld.


Mijn ultieme favorieten van The Bodyshop zijn de Shea body butter en de Coconut cream body scrub. Naast deze producten heb ik nog veel meer make-up, douche- en huidverzorgingsproducten van The Bodyshop die ik erg fijn vindt, maar deze twee producten zitten echt vast in mijn collectie en koop ik telkens weer.



De 'Shea body butter' is misschien wel de meest bekende body butter van The Bodyshop. Dit product gebruik ik al jaren en ik ben echt verliefd op de geur. Shea heeft een heerlijke zachte geur, die lastig te omschrijven is maar oh wat is hij lekker. En de geur blijft ook nog eens uren hangen. Deze body butter van The Bodyshop bevat echte sheabutter die mijn droge huid goed hydrateert en deze heel lekker zacht maakt. Daarnaast smeert de butter fijn en trekt hij snel in (niets irritanter dan een bodycreme die langzaam intrekt zodat je noodgedwongen een half uur in je ondergoed moet rondlopen).


Het enige nadeel van dit heerlijke product is dat hij er bij mij altijd vrij snel doorheen gaat. Omdat het product vrij dik is, gebruik je best wel veel. En als grote liefhebber, lees: grootverbruiker, gebruik ik deze body butter elke keer na het douchen en moet ik dus zeer regelmatig naar de winkel om nieuwe te halen. 


Op de bovenstaande foto zie je alle bestanddelen. Naast Shea butter zit er ook cacaoboter, lycerine, babassu-olie en bijenwas in. Allemaal ingredienten die huidverzachtend en verzorgend werken. Ook zitten er wat siliconen in, maar hier heb ik persoonlijk geen probleem mee. 


De Shea butter van The Bodyshop kost €16,- voor 200 ml en is zowel in de winkels als online te verkrijgen.

Mijn andere absolute favoriet is de 'Coconut cream bodyscrub' van The Bodyshop. Net als bij de Shea butter ben ik weer helemaal gek van de geur. De Coconut cream body scrub heeft, hoe verassend, een heerlijke kokosgeur waardoor ik me direct op een tropisch eiland waan.


De Coconut cream body scrub is een milde, vochtregulerende bodyscrub die helpt om dode huidcellen te verwijderen. Wat ik prettig vind aan deze scrub is dat hij niet te ruw is, waardoor hij prettig aanbrengt en na afloop zorgt voor een heerlijk zacht huidje. Dat de producten van The Bodyshop lekker ruiken zijn we inmiddels gewend, maar deze geur blijf ik fijn vinden. Ik gebruik deze bodyscrub één, maximaal twee keer per week. Na afloop is het natuurlijk extra fijn om je huid nog met een body butter in te smeren.



Ook de Coconut Bodycream bevat weer veel verzorgende bestanddelen. Naast water en biologische kokosolie van de eerste persing bevat de bodyscrub soja-olie en amandel-olie. 


De Coconut cream body scrub van The Bodyshop kost € 15,- en is te verkrijgen in de winkels en via de webshop.


Gebruiken jullie ook graag producten van The Bodyshop? Zo ja, wat is jouw favoriete product?

Liefs,
Carolien


4 opmerkingen :

  1. Wat een fijne producten Carolien! Zelf heb ik een aantal keer een paar producten uit de shea butter lijn gehad, die geur vind ik zo onwijs lekker. In de zomer ben ik altijd dol op kokos, dus ik ga zeker naar de coconut lijn kijken, vooral de scrub lijkt mij heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijken me erg fijne producten! Ik ben gek op bodylotion, maar wel als hij snel intrekt. Zo lang noodgedwongen in ondergoed rondhuppelen is ook niet mijn hobby haha. Ik ga eigenlijk nooit naar The Bodyshop, maar dat moet ik zo te lezen maar wel een keer gaan doen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De bodyshop heeft zulke fijne producten dus ik snap je helemaaaaal x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een heerlijke producten lijken mij dat. ik heb zelf een bodybutter uit de blueberry lijn... die is ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs