Rimmel London Colourfest nail collection by Rita Ora

woensdag 22 juli 2015



In de lente van 2015 bracht Rita Ora in samenwerking met Rimmel Londen voor de tweede keer een make-up collectie uit, bestaande uit nagellak en lipgloss. De collectie, die Colourfest heet, bestaat uit 6 kleuren lipgloss en 12 kleuren nagellak. Wie mij kent weet dat ik een trouwe fan ben van Essie nagellak, maar werd enthousiast van de vrolijke kleurtjes en besloot een aantal lakjes uit de collectie te kopen. 

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat de nagellakjes na aankoop in een hoek zijn beland en ik ze vervolgens een beetje ben vergeten. Zwaar onterecht, want toen ik ze een paar weken geleden weer tegenkwam heb ik ze direct geprobeerd en ik heb spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Vandaag heb ik voor jullie de swatches van de kleurtjes die ik kocht en vertel ik jullie waarom ik zo enthousiast ben over deze nagellak.


    Bron:

     Bron:

Hierboven zie je de campagnebeelden van de collectie. Zijn het geen snoepige kleurtjes? De collectie bestaat uit echte zomerkleuren die perfect zijn voor een festival-look. Rita Ora vind ik echt een stoer wijf en ze straalt altijd veel vrolijkheid uit, net als deze collectie.

     Bron:

Zoals gezegd bestaat de collectie uit twaalf kleuren. Hierboven zie je ze alle twaalf. Ik kocht de kleuren Sweet retreat, Daisy days, Rain rain go away, Go Wild-er-ness en Bestival blue. De flesjes zijn te herkennen aan hun vrolijke dop met bloemenprint en de bijbehorende namen vind ik ook erg leuk! Hieronder zie je de swatches van de vijf kleuren die ik kocht.

Sweet retreat | 270


Sweet retreat is een heel lief, barbieroze kleurtje. In de wintermaanden zul je mij niet zo snel roze zien dragen, maar bij een zomerse outfit vind ik roze nagels heel leuk. Ook op je teennagels met een mooi sandaaltje aan is deze kleur perfect. 

Daisy days | 450


Daisy days is een zachte gele kleur die direct doet denken aan madeliefjes. It's in the name! Een erg schattige kleur, mijn persoonlijke favoriet uit de collectie. 

Rain rain go away | 498


Rain rain go away is een mooie nudekleur die overal bij past. Ik ben gek op nude tinten, maar een kleur als deze had ik nog niet in mijn collectie. De kleur is taupe, met een lichte paarse ondertoon. Erg apart en pretty!


Go Wild-er-ness | 558


Go Wild-er-ness is een hele mooie lila kleur. Vroeger toen ik jong was had ik precies zo'n kleurtje en ik vraag me nu echt af waarom ik de afgelopen jaren nooit meer zo'n soort kleur gedragen heb. Go Wild-er-ness is echt een heel leuk, zacht kleurtje. Niet te hard paars en niet te zacht pastel. Een perfecte tussentint!

Bestival Blue | 860


Bestival Blue is een mooie hemelsblauwe kleur. Opnieuw een tint die nog in mijn collectie ontbrak. De kleur is erg zomers en perfect om een outfit met een schattig jurkje of rokje net iets stoerder te maken.

Alle kleuren uit de Colourfest collectie hadden een mooie dekking bij twee laagjes. De lak brengt makkelijk aan door het brede, platte kwastje en droogt heel snel op zoals je van de 60 seconds nagellak van Rimmel gewend bent. De Colourfest nagellak is een 3-in-1 nagellak, wat wil zeggen; kleur, base coat en top coat in één. Ideaal als je het mij vraagt, want je kunt echt in vijf minuten je nagels van een vrolijk kleurtje voorzien. De nagellak heeft een prachtige glans en ook de houdbaarheid is erg goed. De lakjes bleven bij mij ongeveer 4 dagen zitten, zonder chippen. 

Ik ben echt heel enthousiast over deze collectie en schaf bij mijn volgende bezoekje aan de drogist gegarandeerd nog wat kleuren aan! De kleurtjes zijn enorm zomers, de lak brengt super makkelijk aan en hij blijft ook nog eens lang zitten. Nog een pluspunt; de nagellak uit de Colourfest collectie van Rita Ora is ook nog eens betaalbaar. De nagellak kost €3,99 per flesje.

Wat is jullie favoriete kleur? 
Liefs, 
Carolien




Vanwege een probleem met de instellingen van mijn camera heb ik voor de foto's bij dit artikel gebruik gemaakt van de camera van mijn Iphone 6. De kwaliteit kan dus iets afwijken van wat je van me gewend bent. Sorryjorrie!






7 opmerkingen :

  1. Bestival Blue heb ik ook, die is zo mooi! Oragina is trouwens ook een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hij is prachtig! Ik heb gister de kleuren Coachella en Roll in the Grass nog gehaald. Orangina was uitverkocht.

      Verwijderen
  2. Prachtige collectie! Ik ga zeker een paar halen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan het je zeker aanraden! Nog een tipje: bij de etos krijg je deze week de 2e voor de halve prijs ;)

      Verwijderen
  3. Wauw de roze en blauwe kleur zijn mijn favoriet. Ik ben ook echt voor essie maar deze trekken toch continu mijn aandacht! Toch maar een keer proberen dan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs