Review: Rimmel London Wonder'full Wake me up mascara

woensdag 2 september 2015



Een paar weken geleden kocht ik de nieuwe Rimmel London Wonder'full Wake Me Up mascara. De eerste mascara die ik ooit van Rimmel kocht. Op de een of andere manier was ik nooit zo'n fan van Rimmel. Maar na de Provocolips en de nagellak uit Rita Ora collectie, was dit weer zo'n product waar ik toch wel erg nieuwsgierig naar was. Rimmel beloofd door de exclusieve formule met vitamines en komkommerextract je wimpers de hele dag in shape te houden en je ogen een wakkere, frisse blik vol volume, lift en lengte te geven. Klinkt veelbelovend, maar kan de mascara deze beloftes ook waarmaken?

De mascara's van Rimmel zijn altijd verpakt in een plastic omhulsel en hangen in de schappen. Ik denk dat dit een van de redenen is dat ik nooit eerder een mascara van Rimmel kocht, want om eerlijk te zijn vind ik dit nogal cheap ogen. Ik vind het mooier als producten van een merk allemaal staan opgesteld in vakken en vindt de schappen van andere drogisterijmerken zoals bijvoorbeeld L'oreal er stukken luxer uitzien. De huls van de mascara zelf vind ik dan wel weer mooi. Hij springt er echt uit met zijn felle groene kleur en oranje letters en doet me direct denken aan komkommer.


Ik kocht de mascara in de kleur extreme black, maar hij is er ook in de normale zwarte variant.
Het eerste wat ik over de mascara wil zeggen is; dit is de lekkerst ruikende mascara ooit! Vaak vind ik mascara niet bepaald een feestje om aan te ruiken, maar met deze mascara is dat het wel. De mascara heeft een heerlijke frisse komkommergeur, die me direct doet denken aan de reinigingsmelk met komkommer die ik vroeger altijd gebruikte. I love it. Voor de geur krijgt deze mascara in ieder geval pluspunten.




Het borsteltje van de mascara is groot en vrij dik met een zandlopervorm. Waar ik normaal vaak klontjes krijg met zulke grote borstels, heb ik dat met deze mascara absoluut niet. De mascara separeert mijn wimpers mooi en geeft direct volume. Ook over de lengte ben ik dik tevreden. Zoals je kunt zien op de tweede foto hieronder lijken mijn korte wimpertjes direct een stuk langer. Op de foto heb ik twee laagjes mascara aangebracht.


Het enige nadeel aan het grote borsteltje van de mascara is dat ik moet oppassen dat ik mezelf niet in mijn oog steek. Al een aantal keren wist ik de mascara in mijn oog te smeren in plaats van op mijn wimpers. Maar na wat oefenen en voorzichtig omgaan met het borsteltje, werkt het nu prima.


Ik ben erg verrast door de Wonder'Full Wake Me Up mascara van Rimmel. Deze mascara doet wat hij beloofd en geeft mijn wimpers lengte en volume. Alhoewel het grote borsteltje qua handigheid misschien minpunten zou krijgen, levert de heerlijke komkommergeur weer veel pluspunten op. Al met al vind ik dit een hele fijne mascara en gebruik ik hem graag.

De Rimmel London Wonder’Full Wake Me Up Mascara Extreme Black is voor € 13,99 te koop bij de drogist. 


Als je ook benieuwd bent geworden naar deze mascara, dan kun je vandaag nog meedoen aan mijn winactie. Ik geef een Wonder'full Wake me up mascara weg, samen met een aantal andere beautyproducten. Hoe je kunt deelnemen lees je hier.

Liefs,
Carolien


10 opmerkingen :

  1. Ohhh jammer van het grote borsteltje, ik kan daar ook niet goed mee werken. Het effect is daarentegen heel mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw het resultaat is wel echt heel mooi! Blijf het ook een beetje goed zitten? Ik heb vaak met mascara's dat het eind van de dag meer onder mijn oog zit dan op mijn oog haha. Ik kan me voorstellen dat de geur lekker is. Ik heb zelf de foundation en die ruikt ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er prachtig uit, de verpakking en het resultaat haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt onwijs goed! Ik heb het pakketje trouwens binnen hoor, met o.a. deze mascara :) kan niet wachten om hem te gebruiken! En nog bedankt voor het opsturen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat een resultaat! Ziet er erg goed uit :) Fijn dat ie niet gewoon standaard ruikt ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs