Over mij

Even voorstellen... 


Hoi!
Ik ben Carolien en ik ben geboren op 24 september 1991, wat maakt dat ik dus 24 jaar oud ben. Ik zit in het tweede jaar van de studie Rechtsgeleerdheid aan de mooie universiteit van Groningen en woon in Leeuwarden samen met mijn vriend Jacob. Bij ons wonen onze twee katers Rakker en Tommy en onze hond Mayla.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan samenzijn met mijn vriend, leuke dingen doen met vriendinnen, schilderen en knuffelen met de poekies.
Daarnaast ben ik gek op mode en beauty, sta ik graag in de keuken, ga ik regelmatig naar de sportschool en word ik blij van muziek, fotografie, series, huis inrichten, reizen en schrijven.

Op mijn blog wil ik graag de dingen met jullie delen, die me bezighouden en die mij blij maken.
Dit zijn vaak de kleine dingetjes, want juist die maken het leven zoveel leuker. Vandaar ook dat ik voor de naam A little Lovelieness heb gekozen.
En nee, het is geen spelfout, maar mijn naam is er ook nog in verwerk. Creatief he ;)

Vanaf nu zullen er regelmatig stukjes online komen over alle bovenstaande onderwerpen, wat maakt dat ik mijn blog het best kan omschrijven als een lifestyle blog. Ik hoop jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme en te kunnen inspireren.

Ik wens jullie veel plezier bij het lezen.
Liefs, Carolien

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs