Big news: En het is ... een meisje!

dinsdag 28 juli 2015Waarschijnlijk heb je deze blogpost geopend omdat je dacht; Wat is hier gebeurd?
Carolien en Jacob een baby? Grapje zeker? Maar ik ben heel serieus. Een soort van.

Mocht je niets van de zwangerschap gemerkt hebben en je afvragen hoe het nou kan dat ik al die tijd gewoon wijntjes dronk en brie en carpaccio at, dan kan ik je geruststellen. Mijn lichaam heeft geen enkele zwangere eicel gehad (oké iek, dat klinkt misschien wat vies), maar sinds afgelopen zaterdag zijn wij wel erg trotse ouders ;-)

Ons nieuwste kindje heeft vier poten, een lange staart een een prachtig koppie die je met één blik direct doet smelten. Haar naam is Mayla en ze is onze 9 weken oude pup. 
Ik ben echt helemaal verliefd op onze kleine dondersteen. Ze is nergens van onder de indruk, heerlijk eigenwijs en heeft energie voor tien. Mayla heeft maar twee standen; standje slapen en standje terror. Ik kan dan ook wel zeggen dat het best slopend is, zo'n puppy. Als ze wakker is, kun je haar geen twee seconden alleen laten. Met gebroken nachten omdat de dame om de drie uurtjes eruit moet om te plassen, kan ik me inmiddels voorstellen hoe zwaar het echte moederschap moet zijn. Maar het is het zo enorm waard! Mayla is enorm lief, echt een schatje. Een dikke knuffelkont die het liefs in je armen ligt te slapen. Erg leuk om te zien is dat de katten haar ook erg interessant vinden. Tommy doet niks anders dan haar uitdagen. 

Nu snappen jullie misschien al wel waarom ik zo op een roze wolk zit, maar ik wil jullie toch nog een paar leuke foto's laten zien die ik het afgelopen weekend maakte. 
Is ze niet ontzettend schattig? <3 Dit waren de foto's voor nu, maar jullie krijgen natuurlijk vanaf nu regelmatig een update van haar te zien. 


Fijne dinsdag! 

Liefs,
Carolien

7 opmerkingen :

 1. Aaaaah wat een lieverd! Heel veel geluk samen Carolien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooo wat een schatje!! Gefeliciteerd met je hondje en veel plezier ermee! Je krijgt er zo veel liefde voor <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja ze is zo lief, echt een enorme knuffel! Dus we genieten enorm <3

   Verwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs