Mijn week in foto's | Nº2

dinsdag 21 juli 2015Het is al een hele tijd geleden dat ik de eerste 'Mijn week in foto's' online zette, maar de reacties erop waren erg leuk, dus wilde ik dit graag vaker doen. Na een aantal weken van veel studeren, waarin er niet veel spannends gebeurde, heb ik de afgelopen week weer de nodige foto's gemaakt. Het leek me dan ook leuk deze weer eens met jullie te delen. Dit artikel staat wel een dag later online dan de bedoeling was, maar dit kwam omdat ik gister mijn theorie-examen voor de auto had en er dus eerder niet aan toe kwam dit te schrijven. Gelukkig heb ik mij theorie-examen gehaald, dus het is allemaal niet voor niets geweest, jeaaaah!

Vorige week zaterdag (ik weet het, het hoort niet helemaal bij de afgelopen week maar ik wil er toch wat over vertellen) was het heerlijk weer en besloten mijn vriend en ik de middag door te brengen bij een recreatieplas bij ons in de buurt. Ik heb die middag lekker gelezen en een beetje liggen dromen, zo fijn! Aan het einde van de middag gingen we door naar vrienden, waar we gezellig gebarbecued hebben. Het was een heerlijke zachte avond en we hebben tot middernacht in de tuin gezeten. Na de barbecue schoot ik nog een paar foto's van de beestjes, die net zo'n luie dag hadden als wij. Later op de avond hebben we de vuurkorf aangestoken en onder het genot van een lekker wijntje was dit echt even genieten. De zondag had ik even een baaldag en heb ik verder niet zoveel gedaan. Ik heb die dag geen foto's gemaakt. Wel kreeg ik dit lieve plaatje van een vriendin toegestuurd. I love pooh! <3


Maandag en dinsdag had ik twee lange werkdagen en deed ik niet veel spannends. Ik begon de dag goed met een lekker ontbijtje van yoghurt met muesli en verse aardbeien. Voordat ik aan het werk ging leerde ik voor mijn theorie-examen en werkte ik aan wat artikelen die jullie komende week kunnen verwachten. Het artikel over mijn favoriete huidverzorgingsproducten van The Bodyshop staat inmiddels online en vind je hier.Woensdag had ik wederom een lange werkdag. Toen ik 's avonds thuis kwam, stelde vriendlief voor om naar de bios te gaan. En ik mocht kiezen naar welke film we gingen. Om hem niet helemaal de stuipen op het lijf te jagen heb ik Magic Mike XXL maar achterwege gelaten en gingen we naar Age of Adeline. Sinds Gossip Girl ben ik helemaal weg van Blake Lively en over deze film had ik goede dingen gehoord, dus ik wilde er graag heen. Eenmaal in de bios bleek dat de film draaide in de Cinema D'art zaal. Dat is een speciale zaal bij ons in de bios met luxere stoelen, waar je bij je filmkaartje tevens een gratis drankje en een hapje krijgt. We kregen dus ook nog een vip-treatment, jeah! De film was erg mooi en er werd goed gespeeld door zowel Blake als Michiel Huisman, die trouwens echt prettig is om naar te kijken op het witte doek ;). De film is wat mij betreft echt een aanrader!


Donderdag had ik een late dienst en mocht ik lekker uitslapen. Thuis genoot ik van m'n prachtige pioenrozen. Dit is het eerste bos van dit waar wat echt mooi in bloei staat. Daarnaast ben ik druk aan het swatchen geweest met verschillende kleurtjes nagellak uit de collectie van Rita Ora voor Rimmel, voor een review die morgen online komt. Deze gele kleur is zo leuk en zomers!Vrijdag was ik vrij van mijn werk, omdat ik naar Groningen moest voor een tentameninzage. Eerder die week had ik helaas een onvoldoende teruggekregen op een heel belangrijk tentamen. Ik hoopte op de inzage duidelijkheid te krijgen waar het fout was gegaan en misschien nog een paar tiende erbij te kunnen sprokkelen. Het laatste is helaas niet gelukt, maar het was wel een erg leuke dag. 

Omdat Jacob vrij was, ging hij gezellig mee naar Groningen en maakte we er een leuk dagje van.
We konden samen lunchen de zon op het terras bij mijn favoriete broodjeszaak, Pigalle. 

Mmm, broodje carpaccio! Lekker standaard, maar het blijft mijn favoriet.


Ik maakte nog wat foto's van mijn vriend, die het altijd erg vervelend vind als ik weer zo'n bui heb. Maar zo'n knappe man wil je toch fotograferen? Hihi..


Natuurlijk zijn we na de lunch even een aantal winkeltjes in gegaan. Ik kocht een shirtje van Nikkie, een lange rok en ik vond ein-de-lijk de tinted moisturizer van Laura Mercier bij Skins Cosmetics. De tinted moisturizer wilde ik al een tijdje hebben, maar bij ons in de stad is hij nergens te krijgen. Blij, blij, blij dus dat ik hem nu heb! De review volgt snel. De foto hieronder maakte ik bij Skins Cosmetics, wat een prachtige winkel!


Na het winkelen hebben zijn we weer neergeploft op een terras en hebben we gezellig geborreld en gegeten met twee oud collega's van mij. Op het terras kregen we nog visite van deze prachtige libelle.

Zaterdag was opnieuw zo'n fijne dag. Jacob en ik waren beiden vrij, dus zijn we er lekker op uit getrokken. Selfie-tijd in de auto! Zin in een gezellig dagje samen weg.


We reden richting Echten, waar we een heerlijke high tea hebben gehad bij Tea Time. We zijn hier vorig jaar al eens geweest, maar wilden heel graag nog eens terugkomen en nu hadden we eindelijk weer eens de tijd.  Tea time ligt op een prachtige locatie tussen de bossen. Het is een echt Engels theehuis, de bediening loopt er zelfs in Engelse butler kledij en de high tea is wat mij betreft echt de beste die er is. Vooraf kregen we een stuk quiche, en daarna de klassieke high tea met sandwiches, scones en als afsluiting gebakjes. Zo lekker! <3

Later op de middag zijn we nog op bezoek geweest bij mijn schoonouders, die een weekend weg waren op de Veluwe. Wat is de omgeving daar prachtig zeg! Na een wandeling richting het dorp zijn we 's avonds gezellig met z'n allen uit eten geweest. Ik nam de varkenshaas omwikkeld met spek en brie, mmmm. Heel lekker!


Zondag moest ik er na alle gezelligheid van de dagen ervoor helaas echt aan geloven. Terwijl Jacob een lekkere relax-dag hield, heb ik de he-le dag, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat theorie geleerd. (bleh!)


Aan het einde van de dag had ik vierkante ogen van het beeldscherm en knallende koppijn, maar ik was natuurlijk te laat begonnen dus ik moest nog veel doen op de laatste dag. Gelukkig was het ploeteren op zondag niet voor niets, want ik heb het gehaald!

Afgelopen week was een erg drukke week met ook veel leuke dingen. En ook komende week staat er ook weer veel leuks op het programma. Daarover later meer! 

Hoe was jullie afgelopen week? En gaan jullie de komende week nog leuke dingen doen?

Fijne dinsdag allemaal! :)
Liefs,
Carolien
2 opmerkingen :

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs