Update: Weekje blogvakantie & dagje varen in Friesland

dinsdag 18 augustus 2015


Afgelopen week had ik een kleine blogvakantie. Alhoewel we natuurlijk niet echt op vakantie gingen, was dit wel mijn tweede en laatste week vrij. Ik besloot even een blogpauze in te lassen en deze week echt vakantie te vieren; niets doen wat moet. Het was heerlijk om eens een weekje helemaal niets te moeten. Ik heb veel voor mezelf gedaan, van nagels lakken en gezichtsmaskertjes tot kleuren in mijn kleurboek voor volwassenen. Ook heb ik sinds tijden weer eens een boek gelezen en keken mijn vriend en ik het eerste seizoen van White Collar uit.

Mijn vriend was ook een paar dagen vrij en op die dagen zijn we er lekker samen op uit getrokken om leuke dingen te doen. Het dagje sauna wat ik deze zomer absoluut wilde doen heb ik van mijn lijstje kunnen afstrepen. We hadden een heerlijk ontspannen dag, en hebben onszelf extra verwend met een uur durende hammam-massage. Oh my, wat is dat toch goddelijk! Na die dag was ik helemaal zen. En dat zegt heel wat voor mij haha.

Naast een dagje sauna hebben we nog een dag een bootje gehuurd om lekker te gaan varen. Het was Mayla haar eerste boottochtje en ze vond het fantastisch! Dat was voor ons dus ook dubbel genieten. Alhoewel ik de rest van de week eigenlijk amper foto's gemaakt hebt, (want ook dat hoorde bij mijn weekje vakantie) kon ik het deze dag echt niet laten. De mooiste foto's van die dag wil ik graag met jullie delen. Kijk je mee?

We hadden echt een hele fijne dag op het water. Om ons heel was het heerlijk stil en hoorde je niets anders van het getsjilp van de volgels. Ik vergeet vaak hoe mooi Friesland is, maar tijdens dit tochtje ben ik er zeker weer even aan herinnerd. De natuur was echt prachtig langs onze route! Hopelijk vonden jullie het ook leuk om mijn foto's van deze dag te zien. 

Het was heerlijk om een weekje 'blogvakantie' te hebben. Ik heb echt genoten van het niks-doen, maar het is ook fijn om weer lekker bezig te zijn met mijn blog. Deze week staan er weer volop artikelen op de planning en morgen komt er een hele leuke winactie online. Wil je daar meer over weten, kijk dan morgen weer even op mijn blog!

Wat hebben jullie gedaan de afgelopen week?
Liefs,
Carolien

2 opmerkingen :

  1. Wat een leuke foto's zeg! En die hond! Wat een poeppie!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Varen op een boot, wat hartstikke leuk om te doen zeg! Dat geeft bij mij altijd hét ultieme vakantie gevoel, maar helaas heb ik het dit jaar nog niet gedaan..

    BeantwoordenVerwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs