December TAG - Het kan nog net!

donderdag 31 december 2015


We zijn alweer de laatste dag van deze decembermaand en dus aan het einde van het jaar gekomen, maar het lijkt me heel leuk om op de valreep deze December TAG toch nog met jullie te delen.

Toen ik deze tag een paar dagen geleden voorbij zag komen op de blog van
Maaike wilde ik hem heel graag nog voor jullie invullen, gewoon omdat de maand december een van mijn favoriete maanden is en ik daar eigenlijk uren over kan praten. Een urenlang pleidooi zal ik jullie besparen, maar de vragen uit deze tag leken me erg leuk om te beantwoorden.

Wat vind je het leukste aan de maand december?
Het moment dat de kerstboom in huis mag worden gehaald en ik het hele huis mag omtoveren in de kerstsfeer. Natuurlijk gaat skyradio dan aan op de achtergrond om mee te blèren met de foutste liedjes. Zo jammer dat ze nu geen kerstliedjes meer draaien, maar gelukkig hebben we nu de top2000!

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen? 
Ik heb niet een speciaal parfum wat ik draag voor de feestdagen maar onlangs heb ik wel een heel lekker geurtje ontdekt; Lady Emblem van Montblanc. Ik kreeg hiervan een monster toen ik een  aankoop deed bij de Douglas en sindsdien ben ik verslaafd! Het monster is bijna leeg inmiddels, want ik draag hem al een paar weken iedere dag, maar ik ga dit geurtje zeker kopen.

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
De wintermaanden overleef ik niet zonder mijn vertrouwde potje Blistex. Als deze niet in al mijn tassen zouden zitten, hadden mijn lippen continue aangevoeld als schuurpapier. Ik kan niet zonder dit product en gebruik het al jaren. Naast droge lippen is het gure winterweer ook funest voor je huid. Ik vind het dan ook heerlijk om me na het douchen uitgebreid in te smeren met een bodybutter van The Bodyshop. Als laatste is wat mij betreft vooral in december onmisbaar; nagellak! Tijdens de feestdagen zorg ik er altijd voor dat mijn nagels ook in stijl. Denk donkerrood met gouden glitters op het randje ;)

Wat is je favoriete winterdrankje?
Alles wat warm is! Nu is deze december natuurlijk geen koude maand geweest, maar in de winter drink ik het liefst muntthee, cappuccino of natuurlijk warme chocolademelk. Met kleine marsmallows erin en slagroom.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Love Actually! Ik weet het, enorm cheesy, maar ik ben gek op deze film. Inmiddels heb ik hem denk ik zo'n vijftien keer gezien, maar het moment dat de prime minister het restaurant binnenkomt om Nathalie te halen doe ik steeds een vreugdedansje op de bank. Whoop Whoop! Overigens heb ik dit jaar voor het eerst Hachi gezien, man wat moest ik huilen. Wel een nieuwe favoriet wat mij betreft. 

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
Chocolade! Kerstkransjes, hulstblaadjes, ik kan er niet geheel vanaf blijven. En een stuk warme banketstaaf uit de oven, daar word ik ook heel gelukkig van.

Wat is je ultieme kerstlook?
Naar mijn mening mag je in december best een beetje uitpakken. Ik hou persoonlijk niet van mega veel pailletten, maar een mooi glittertje of stukje kant kan wat mij betreft niet ontbreken. Omdat ik een paar kilo ben afgevallen durfde ik dit jaar zelf te kiezen voor een simpel, kort, sluitend jurkje met mooie sieraden en ging ik natuurlijk voor een mooie feestelijke make-up look. Onder die kleding draag je dan natuurlijk mooie lingerie zodat je je ultiem vrouwelijk voelt. 

Wat is je favoriete kerstnummer?
Deze vraag vind ik echt heel erg moeilijk. Vanaf 6 december staat de radio bij mij op Sky Radio, waar zo'n beetje alle kerstliedjes voorbij komen. En ik vindt ze allemaal even leuk en zing ze allemaal even hard mee. Als ik toch moet kiezen ga ik voor Driving Home for Christmas van Chris Rae, omdat ik hier echt een kerstgevoel bij krijg. 

Wat zijn je goede voornemens? 
Ik heb eigenlijk echt een hekel aan goede voornemens. Naar mijn idee kun je beter direct beginnen met veranderingen als je over bepaalde dingen in je leven niet tevreden bent. Vanaf 1 januari opeens heel fanatiek naar de sportschool gaan of gezonder gaan leven vind ik dan ook onzin. Als je het echt graag wil begin je wel in oktober. Dit jaar laat ik m'n opvatting voor één punt een beetje varen. In 2016 wil ik namelijk echt meer tijd besteden aan het bloggen. 


Hopelijk vonden jullie het leuk om deze decembertag zo op de laatste dag van 2015 nog te lezen.
Ik wens jullie allemaal alvast een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2016 toe en hoop dat jullie een hele fijne jaarwisseling hebben.

Liefs,
Carolien

4 opmerkingen :

 1. Altijd leuk zo'n tag, leuk ingevuld en nog een gezond 2016 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jij ook nog een happy en gezond 2016 gewenst! :)

   Verwijderen
 2. Leuke tag :)
  Beste wensen voor 2016 nog ;-)

  https://worldsapart2.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog een fijn nieuwjaar toegewenst! Deze tag kon nog op het nippertje maar blijft een hele leuke tag om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs