Mijn week in foto's | Nº1

dinsdag 7 april 2015


Ik vind het altijd heerlijk om te lezen wat andere bloggers in een week zoal doen en word altijd erg blij van de mooie foto's. Het leek me daarom leuk zelf ook eens zo'n verslagje van mijn week te delen. Ik kan niet beloven dat ik dit voortaan iedere week zal doen, want dat zal een beetje afhankelijk zijn van andere dingen waarover ik wil vertellen. In ieder geval lijkt het me leuk jullie op deze manier regelmatig een kijkje te geven in mijn leven.


De afgelopen week was druk, omdat ik veel moest studeren voor mijn tentamen deze week. Daarnaast liep ik over van inspiratie voor blogposts en heb ik veel dingen uitgewerkt. Omdat ik nog een beetje handigheid moet ontwikkelen in het uitwerken en opmaken kost dit momenteel nog erg veel tijd, dus het was deze week even zoeken naar de juiste balans tussen studeren, bloggen en de andere dingen.
Vanaf deze week start ik daarnaast met een nieuwe baan, aaaah spannend!


Maandag begon ik de dag met mijn favoriete ontbijtje. Die dag verscheen hier ook een blogje over. Tussen het studeren door trakteerde ik mezelf 's middags op een lekkere kom pompoensoep, nog een leftover van het weekend.

Dinsdag heb ik wederom de hele dag gestudeerd en weinig spannends beleefd. Aangezien mijn boeken niet bijster interessant zijn, zal ik jullie de foto's besparen.
Woensdag nam ik een kleine studie-break. 's Ochtends legde ik de laatste hand aan mijn reisverslagje over Spanje en kon ik weer even fijn wegdromen bij de mooie plaatjes. Na een heerlijke lunch met een broodje parmaham en een verse smoothie ging ik die middag even naar de stad om een aantal boodschapjes te doen.


Bij de Big Bazaar kocht ik de schattige knijpertjes met mooie teksten erop, de Elnett Satin haarlak van L'oreal Paris en een body scrub van Skin Treats. Verder haalde ik metallic verf bij de Xenos voor mijn paaseieren-project en ging ik nog langs de Etos voor een nieuwe scrub voor het gezicht. Mijn verzorgingsproducten zijn vaak allemaal tegelijk op. Ik mag dan in één keer weer een hele hoop nieuwe producten halen, altijd leuk! Deze scrub van Garnier zal ik uitgebreid voor jullie testen en reviewen.


Donderdag moest ik er weer aan geloven en heb ik weer hard gestudeerd. Omdat ik geloof dat je jezelf dan af en toe eens even flink mag verwennen, maakte ik een heerlijke cappuccino.
Later die middag was de concentratie echt ver te zoeken en besloot ik wat te experimenteren met mijn  nieuwe camera. De katten vonden het gelukkig erg leuk om model te zijn dus ik kon een paar mooie plaatjes schieten.


Naast veel studeren, again (sorry het wordt nu vast saai) ben ik de vrijdag veel bezig geweest met artikelen schrijven. Ik mocht weer even nagenieten van mijn vakantie met het schrijven van een shoplog van Barcelona, waar ik allemaal Urban Decay producten kocht <3 Ik ben echt helemaal gek van dit merk en zodra ik in een ander land ben waar het te verkrijgen is, dan moet ik gewoon even kijken. In Barcelona kon ik het niet laten een aantal dingetjes aan te schaffen, hierover lees je binnenkort meer.


Het paasweekend heb ik heerlijk rustig aan gedaan. Ik hoefde niet veel meer voor school te doen dus had lekker veel tijd voor mezelf. Op zaterdag moesten er natuurlijk nog wat boodschappen gedaan worden, maar hebben mijn vriend en ik vooral veel tijd op de bank doorgebracht met serie kijken. Ons huis was al helemaal in de sfeer voor de paasdagen met een vrolijke paastak en een prachtige bos tulpen. Ik kan zo genieten van bloemen! Er staat bij ons thuis dan ook eigenlijk altijd een bos op tafel. Die avond ging ik gezellig cocktails drinken met mijn beste vriendin. Het werd natuurlijk weer later dan gepland, dus die nacht waren de uurtjes slaap schaars ;)


Eerste paasdag brachten wij door bij mijn schoonfamilie. We hebben gezellig samen ontbeten en omdat het zo mooi weer was gingen we 's middags naar het bos. Later die dag maakte ik een overheerlijke cheesecake uit het boek van Rens Kroes.


Tweede paasdag konden we lekker uitslapen en hebben we samen ontbeten met heerlijke scones, mmm!


Daarna gingen we naar mijn ouders waar we hebben geborreld en gegeten. Mijn moeder verwend ons altijd enorm met allerlei lekkers en trekt alles uit te kast om iets heerlijks op tafel te zetten. Zo lief! Na het eten hebben we nog gezellig met z'n allen spelletjes gespeeld.


Zoals jullie kunnen zien heb ik een heerlijk paasweekend gehad. Vanochtend kon ik niet zo goed uit bed komen en ben ik de dag gestart met een kopje thee en de Flow in bed, even een momentje voor mezelf. Dit blogje staat daarom wat later online dan gepland.



Hoe was jullie paasweekend? Fijne week allemaal!

Liefs,
Carolien

6 opmerkingen :

  1. Zoveel lekker eten! Mmmmh en wat ziet je paasdecoratie er leuk uit! :) Ik heb enkel gisteren ervan kunnen genieten maar ik heb morgen & overmorgen wat tijd over dus ik relax dan ha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha jaaa het was allemaal veel te lekker, ik heb weer genoeg gesnoept voor de rest van de maand. Dankjewel :) Geniet lekker van je vrije dagen, hopelijk worden het mooie lentedagen!

      Verwijderen
  2. Wat een leuk bericht! En wat ziet dat eten er lekker uit nomnom haha. Mijn paasweekend was heerlijk en gezellig met familie, maar moest helaas ook leren. Zou ik mogen vragen welke camera je hebt hihi?
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah dankje! Leren tijdens dit soort weekenden is altijd zo vervelend, gelukkig kun je het wel leuk afwisselen met de gezelligheid :) Leuk dat je het vraagt! Ik gebruik de Olympus Stylus 1, een compactcamera die qua functies hetzelfde kan als een D-SLR camera maar door z'n compacte uiterlijk makkelijker mee te nemen is. Hij bevalt mij ontzettend goed, is makkelijk in gebruik en ik sleep hem overal mee naar toe.

      Verwijderen
    2. Aah dankjewel! Ik ben op zoek naar een nieuwe camera en vond de kwaliteit van je foto's erg mooi. Dankjewel :-)

      Verwijderen
  3. Leuke foto's heb je gemaakt! Er zitten ook heerlijke food foto's tussen <3

    BeantwoordenVerwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs