Kruidvat Shoplog

woensdag 5 augustus 2015



Vorig weekend had Kruidvat een geweldige actie. 1 + 1 gratis op alle make-up producten. Dat kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Ik ging kijken en heb werkelijk meer dan een uur verlekkerd voor de schappen staan kijken. Uiteindelijk kocht ik een paar mooie items. Kijk je mee?



Mijn eerste aankoop is het Gilding Eye and Face Palette uit de limited edition Kaviar Gauche collectie van Catrice. Ik werd meteen verliefd op het doosje en wilde het al hebben voordat ik uberhaupt had gezien wat erin zat. De gouden details op het doosje geven het een prachtige chique uitstraling. Toen ik zag dat de kleuren van het palette ook nog eens heel draagbaar waren, was ik helemaal verkocht. 


Wat ik van te voren al bedacht had, is dat ik de Provocolips in de kleur I'll call you van Rimmel wilde hebben. Ik was dan ook erg blij dat ik het laatste exemplaar in deze kleur in mijn mandje kon gooien. De kleuren Little Minx en Kiss Me You Fool heb ik al in mijn stash en ik ben er helemaal weg van! De kleuren zijn prachtig, ze voelen fijn aan op mijn lippen en ze zitten muur en muurvast. 

Over de CC cream van Max Factor heb ik al veel gehoord en gelezen. De ervaringen zijn veelal positief, dus was mijn nieuwsgierigheid gewekt en wilde ik deze CC cream wel eens proberen. Ik kocht de kleur 40 Fair, die perfect matcht met mijn huid.  



Als laatste kocht ik een bronzer en twee blushes van Catrice. Het prachtige patroontje en de shimmers vielen me meteen op en ik kon deze mooie producten dan ook niet laten liggen. De Sun Glow Shimmering Bronzer Powder in de kleur 010 is afkomstig uit de zomercollectie 2014, maar is nog steeds verkrijgbaar. De Illuminating Blush in de kleuren 010 I Am Nuts About You en 020 Coral Me Mabye komen uit de zomercollectie 2015. Zijn dit geen pareltjes?

Ik ben erg blij met mijn aankopen en ben stiekem best trots dat ik me nog aardig heb weten in te houden. De dingen die ik heb gekocht kon ik absoluut gebruiken, al kun je eigenlijk nooit genoeg mooie beautyproducten hebben ;-). Binnenkort volgen uitgebreide reviews van de producten. 

Hebben jullie ook flink je slag geslagen tijdens deze fijne actie van Kruidvat? Ik ben erg benieuwd naar jullie aankopen, dus ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je gekocht hebt in de comments.

Liefs, 
Carolien





13 opmerkingen :

  1. Wat een mooie aankopen! Die kleur van Rimmel heb ik ook, maar ik ben hem kwijt :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah nee, dat is echt shit! Bij de eerstvolgende mooie aanbieding snel weer een nieuwe halen ;)

      Verwijderen
  2. Superfijne aankoopjes! Dat palette ben ik erg benieuwd naar :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, ik ben er erg blij mee! Over het palette schrijf ik sowieso nog een review.

      Verwijderen
  3. Wauw wat een mooie producten heb je gekocht <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie aankopen heb je gedaan! Ik ben erg benieuwd naar de blush en bronzer van Catrice, ze zien er in ieder geval al erg mooi uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die blushes zien er echt prachtig uit ! De provocalips heb ik ook, ze zijn zo fijn! En mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een ontzettend leuke aankopen! Die donkerroze blush van Catrice heb ik ook en die is onwijs fijn <3 Leuk dat je ook nog twee andere daarvan gekocht hebt <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was ook erg blij met mijn aankopen! De blushes en bronzer zien er echt pretty uit. Ik ga ze deze week testen, ben erg benieuwd :)

      Verwijderen
  7. Wat een mooie aankopen! De lipstick van rimmel zijn zo ontzettend fijn! Ik heb er drie van in mijn stash. <3

    Liefs! Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ze zijn echt heel fijn! <3 Ik heb er inmiddels ook drie en hoop stiekem dat ze binnenkort meer kleuren uitbrengen. Welke kleurtjes heb jij?

      Verwijderen
  8. Leuke dingen heb je gekocht! Ik vond de pigmentatie van het palette van Catrice wel tegenslaan :/

    BeantwoordenVerwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs