Mijn eerste MAC lipstick: Pink Pigneon

vrijdag 21 augustus 2015


Een paar weken geleden was ik een dagje in Groningen en kon ik het niet laten om een bezoekje te brengen aan de MAC-counter in de Douglas. Een MAC lipstick stond echt al een hele tijd op mijn verlanglijstje en na maken van mijn laatste tentamens vond ik dat ik wel een cadeautje had verdiend. Omdat MAC in Leeuwarden niet verkocht wordt is het merk voor mij niet heel makkelijk te verkrijgen. Tijdens een middagje winkelen in Groningen mocht een bezoekje aan de Douglas daarom niet ontbreken en greep ik mijn kans om ein-de-lijk een MAC lipstick aan te schaffen. 


Natuurlijk had ik vooraf al een aantal kleuren in gedachte, maar ik had nog niet een keuze gemaakt. In eerste instantie neigde ik erg naar de kleur Candy Yum Yum, want een mooie matte roze lipstick had ik nog niet. De verkoopster liet me echter Pink Pigneon zien en dacht dat deze beter bij mijn huid zou passen. Toen ik de kleur aanbracht was ik direct verkocht, deze moest het worden! 


Het was liefde op het eerste gezicht ;-). De kleur Pink Pigneon vind ik echt een beauty. Het was precies wat ik wilde; knalroze en matte. Alhoewel er nog veel meer andere kleurtjes waren die ik erg graag had meegenomen, heb ik me ingehouden en het bij deze lipstick gehouden.


Inmiddels heb ik de lipstick natuurlijk uitgebreid getest. Op andere blogs lees je vaak niets dan lof over de lipsticks van MAC en wat mij betreft is dat meer dan terecht. Het merk heeft er zeker een nieuwe fan bij, want wat is deze lipstick toch fijn! Hij brengt makkelijk aan, het pigment is enorm goed en hij blijft ook nog eens uren zitten ondanks eten en drinken. Halverwege de dag werk ik de lipstick vaak even bij, zodat de kleur de rest van de dag weer perfect is.


Hierboven zie je de Pink Pigneon op mijn arm. De kleur spat er vanaf! Zoals je kunt zien is de lipstick nog best romig. Hij voelt enorm zacht aan en gaat niet trekken.




De make-up look die ik gemaakt heb met de lipstick heb ik vrij simpel gehouden door op mijn ogen alleen eyeliner en mascara aan te brengen en op de wangen een beetje bronzer. Verder draag ik foundation, concealer, een transparante poeder en een wenkbrauwpoeder. Naar mijn mening is deze look erg draagbaar voor iedere dag. Aangezien ik doordeweeks vaak geen tijd heb om een uitgebreide ooglook te maken is de lipstick perfect om kleur aan mijn make-up toe te voegen.

Pink Pigneon is absoluut de favoriet qua lipsticks in mijn stash op dit moment. Ik ben echt verzot op de prachtige matte roze kleur en denk dat deze kleur veel meiden mooi staat. Ik durf wel te wedden dat ik deze kleur nog veel zal gaan dragen de komende tijd. Pink Pigneon is verkrijgbaar in de MAC-stores en bij sommige Douglas-filialen. Je kunt hem ook online bestellen. De lipstick kost € 19,50 en is daarmee niet goedkoop maar wat mijn betreft iedere cent waard. Ik sta alweer te trappelen om een volgende MAC lipstick aan te schaffen.


Wat is jullie favoriete kleur lipstick van MAC?
Liefs,
Carolien

PS: Doe je al mee aan mijn winactie? Je maakt kans op een set beautyproducten t.w.v. € 26,95.

4 opmerkingen :

  1. Super mooi is deze zeg! Ik kende deze eigenlijk nog niet maar wat een pigment!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van MAC lipsticks! Prachtige kleur is deze ook! Mijn favoriet blijft Relentlessly Red :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je je eerste MAC lipstick hebt gekocht <3 Pink Pigneon is echt prachtig, heb deze lipstick afgelopen zomer non stop gedragen, ben echt verliefd op het kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw mooie kleur! Staat je ook goed :)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs