WINACTIE | Win een set beautyproducten t.w.v. € 26,95

woensdag 19 augustus 2015


Deze week bestaat mijn blog alweer 5 maanden! Natuurlijk is 5 maanden nog relatief kort, maar de weken vliegen echt voorbij. Toen ik begon met mijn blog had ik geen idee waar ik aan begon en wist ik nog helemaal niet echt welke kant ik op wilde met mijn blog. Inmiddels ben ik erachter dat ik het ontzettend leuk vind om over verschillende onderwerpen te schrijven en heb ik veel plezier in het testen van producten en het maken van foto's voor mijn site, maar ook in het doen van research of DIY projectjes. Waar ik ook erg van geniet, is van jullie reacties en het feit dat jullie steeds de moeite nemen om mijn artikelen te lezen.

Omdat ik jullie bezoekjes aan mijn site enorm waardeer, vond ik het hoog tijd worden om jullie eens te bedanken. DANKJEWEL! <3 Natuurlijk ga ik niet alleen dankjewel zeggen, want dan zou de titel van dit artikel nergens op slaan. Om jullie te bedanken ben ik gaan winkelen en heb ik een set met beautyproducten voor jullie samengesteld. Benieuwd wat erin zit en hoe je kunt winnen? Kijk dan even mee!




De set bestaat uit een viertal producten met een totale waarde van € 26,95. In de set zitten de nieuwe Rimmel Wake Me Up Wonder’Full mascara in de kleur extreme noir t.w.v. € 13,99, het nieuwe 'Chocolate' palette uit de Catrice Nudes Eyeshadow Palettes t.w.v. € 4,99 en 2 nagellakjes in de kleuren uit de Rimmel London Colourfest nail collection by Rita Ora t.w.v. € 3,99 per stuk.

De producten die ik voor jullie heb uitgezocht zijn een mix tussen nieuwe producten waar ik zelf erg benieuwd en producten die ik zelf erg fijn vind. Over de nagellakjes van Rimmel schreef ik eerder al deze review. De nieuwe Rimmel Wake Me Up Wonder’Full mascara ligt pas net in de schappen en ga ik zelf ook snel testen. Het Catrice Chocolate Nudes Eyeshadow Palette is het nieuwste palette uit de Nudes collectie en bevat mooie chocoladebruine tinten die wat mij betreft ideaal zijn voor een everyday-look. Ook dit palette ga ik zelf binnenkort nog reviewen. Ik vond het echt een feestje om voor jullie te winkelen en kan niet wachten om iemand blij te maken met deze leuke producten. Iedereen is welkom om mee te doen!

Dit moet je doen om mee te doen aan de winactie en kans te maken op dit leuke pakket met beautyproducten:
❤︎ Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt;
❤︎ Volg A little Lovelieness op Bloglovin';
❤︎ Save dit bericht op Bloglovin'.

Om meer kans te maken kun je dit doen:
❤︎ Volg mij op Instagram (+1);
︎ Deel mijn foto op Instagram over deze winactie onder de hashtag #winactiealittlelovelieness (+1) Als je mijn bericht deelt op instagram, laat me in je reactie dan even weten wat jouw Instagram-account is.
❤︎ Volg A little Lovelieness op Facebook (+1)

Meedoen met deze winactie kan tot 2 september 2015 23.59 uur. De winnaar krijgt op 3 september persoonlijk bericht. Indien de winnaar niet reageert binnen 5 dagen, zal ik een nieuwe winnaar kiezen.


Succes allemaal!
Liefs,
Carolien





11 opmerkingen :

  1. Oh ik heb net je blog ontdekt en ik doe graag mee met je winactie! Ik volg je nu op bloglovin (+ gesaved), instagram (melissakeppens) en facebook (melissa keppens). Mijn e-mail is mellavieee@gmail.com x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je mee doet Melissa! Ik zet je naam op de lijst ;)

      Verwijderen
  2. Gefeliciteerd! Ik kom hier voor het eerst en je hebt een leuke blog.

    Gave winactie, echter pas ik, je maakt er iemand anders vast heel blij mee. Ik kom hier vaker langs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je lieve reactie! Ik zou het erg leuk vinden als je vaker komt kijken :)

      Verwijderen
  3. Wat een leuke winactie! Dat palette ziet er wel onwijs leuk uit zeg ;) Ik kom net kijken op je blog, maar het lijkt me leuk om mee te doen :) Ik heb je gevolgd op Bloglovin, het bericht gesaved en je geliked op Instagram en Facebook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel leuk dat je meedoet. En leuk dat je een kijkje kwam nemen, welkom ;-)

      Verwijderen
  4. ik heb er al 1 dus ik sla deze eventjes over wat een leuke win-actie!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke actie! Ik heb alle stappen uitgevoerd :)

    Groetjes Debbie (faberdebbie@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat je al weer 5 maanden deze blog hebt, hoop dat je nog ver komt haha. Oh en leuk deze winactie natuurlijk ;) xoxo mila mijn mail adres is mila.luk@hotmail.nl maar ik kon niet goed reageren met mijn mail dus ik dacht dan zet ik het er maar gewoon bij haha. Ik volg je trouwens op bloglovin en heb je gesaved maar dan met een ander mail.. Oh en ik heb je foto gedeeld en ik volg je op insta (mijn insta is Xkusjexmila voor als je het wilt controleren hahax)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal top! Dan noteer ik deze email ;) Leuk dat je meedoet!

      Verwijderen

Follow
Made With Love By The Dutch Lady Designs